Begane Grond Herinrichten

De eigenaar van dit huis in Haarlem was van plan om de begane grond uit te breiden en tevens een grotere keuken en eetkamer te creëren.

We hebben een interieurontwerp gemaakt waarbij we de uitbreiding van de woonkamer hebben opgenomen in het totale ontwerpplan. En we hebben enkele op maat gemaakte kasten geïntegreerd die bijdragen in de eenheid van het ontwerp.

De op maat gemaakte lange en lage kast met grote lades verbindt de eethoek met de zithoek. Met aan de ene kant de gestoffeerde bank en aan de andere kant een hoge kast met aan elke kant nissen. De hoge kast definieert de woonkamer en het eetgedeelte zonder een fysieke barrière te zijn om het gevoel van open ruimte te behouden.

Ook het tv-meubel is op maat gemaakt; het is de perfecte oplossing voor de gehoekte wand die zo ruimte biedt voor een grote tv.

Locatie: Haarlem, Nederland

Interieurontwerp door Stefania Rastellino